mladi
John Howard Society of Ontario

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mailing Lista

Unesite Vašu e-mail adresu kako biste dobijali najnovije informacije u vezi programa Udruženja Optimist.


Mladi

MladiOd svog osnivanja, pa sve do danas, Udruženje Optimist vodi aktivnu brigu o mladima, trudeći se da podstiče aktivizam, motivisanost, kreativnost, a sve u cilju boljeg i lepšeg života za njih u opštini Bosilegrad. Do danas, Udruženje Optimist je realizovalo više od deset projekata namenjenih mladima.

Projekti su se bazirali na obuke iz sfere novinarstva (na projekima "Mladi za jako i zdravo društvo" i "Novinari - Zvonče vas očekuje"), liderstva, ekologije, zapošljavanja, mobinga. U 2011-oj i 2012-oj godini, realizovali smo projekat - "Dodaj nas za prijatelja, jer mi to zaista jesmo", koji je podržala Fondacija za otvoreno društvo, a koji se ticao zaštite dece i mladih na internetu, kao i promocije etičkog ponašanja. U sklopu projekta, otvorili smo prvu kancelariju za zaštitu dece i mladih na internetu, čiji je zadatak bio podrška za žrtve nasilja, kao i aktivna kampanja koja je imala za cilj obaveštavanje i upozoravanje dece i mladih na rizike koji prete na društvenim mrežama.

U 2013-toj, Udruženje Optimist se, opet uz podršku Fondacije za otvoreno društvo, baziralo na razvoj interkulturalnog obrazovanja, kao i promocije multikulturalizma, a u sklopu projekta - "Multikultivator".

Od 2011-te godine, oko Udruženja Optimist se spontano okupila neformalna grupa mladih - Mladi Optimisti, koji danas samostalno izvode projekte, naravno, uz konsultacije i podršku Udruženja Optimist. Mladi Optimisti predstavljaju i volontersku bazu našeg Udruženja.

Opština Bosilegrad, Udruženje Optimist, Optimist, Optimist, Bosilegrad, udruženje građana, nevladina organizacija, organizacija civilnog društva, Bosilegrad, Socijalno preduzet

Udruženje Optimist
Bosilegrad, Srbija

Maršala Tita bb
17540 Bosilegrad

Tel: +38117 423869

Mob: +38164 7030738

office@optimist.org.rs

Prijatelji "Optimista"

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player